PUHTAASTI BIOKAASULLA

Voit tankata autosi biokaasulla EcoEnergy SF Oy:n tankkausasemilla tai yhteistyö­kumppaneidemme asemilla. Tankkaus­asemamme toimivat normaaleilla maksukorteilla. Kysy myös lisää biokaasun kk-hinnoittelusta ja kauttamme saatavista kaasuauto­paketeista!

Toimitamme myös paineistettua ja pullotettua biokaasua asiakkaillemme kaasukontti­järjestelmäämme hyödyntäen. Asiakkaitamme ovat mm. polttoaineen jakelijat sekä teollisuusyritykset. Kierrätyskonteissa voit tilata juuri sopivan määrän biokaasua, ja etävalvontaan perustuva logistiikka­järjestelmämme huolehtii, että kaasu ei pääse loppumaan. Konttitoimitettuna biokaasu soveltuu erinomaisesti myös vanhan öljy- tai nestekaasu­lämmityksen ja prosessienergian korvaajaksi esim. teollisuuslaitoksissa.

Polttoaineen jakelijoille ja muille liikenne­polttoaineiden kestävyys­järjestelmän piirissä oleville annamme biokaasun kestävyys­todistuksen. Avustamme myös kaasutankkauspisteen suunnittelussa, luvituksessa sekä laitehankinnoissa.

PUHTAASTI BIOPELLETILLÄ

Puupohjaisten lietteiden mädätyksessä syntyvän kiinteän lopputuotteen polttoarvo on erinomainen ja vastaa esim. puupelletin lämpöarvoa. Kuivattu ja rakeistettu EcoEnergy-biopelletti soveltuu erinomaisesti polttoaineeksi erilaisiin KPA-kattiloihin. Toimitamme biopellettiä asiakkaan tarpeen mukaan joko suursäkkeihin pakattuna tai suurempina erinä kuormalavakuljetuksina.

Kysy lisää biopolttoainetoimituksistamme!

Biopellettiesite

Biopelletin tuoteseloste

JÄTTEENKÄSITTELY­PALVELUT

Biokaasulaitoksemme ottaa vastaan yhdyskuntien ja teollisuuden biohajoavia jätteitä ja sivutuotteita. Käsiteltäviä materiaaleja voivat olla esim. jätevedenpuhdistamoiden lietteet, esikäsitelty teollisuuden biojäte, muut biokaasutukseen soveltuvat teollisuuden jätejakeet, esim. rasvat sekä peltobiomassa.

Ennen vastaanottoa tutkimme materiaalin soveltuvuuden prosessiimme, jotta se täyttää mm. ympäristöluvan ja lannoitelain vaatimukset.

Ota yhteyttä niin laskemme tarjouksen jätteenkäsittelypalvelullemme!

EcoEnergy SF Oy

Posti- ja laskutusosoite:
Niittytie 7 B
82500 Kitee

Laitoksen osoite:
Onkelantie 109 C
44100 Äänekoski


 

Taustaorganisaatiot:

Ecoprotech Oy
Envor Group Oy
Provetek Oy


 

Y-tunnus: 2703099-8

Evästekäytännöt

©2018 EcoEnergy SF Oy - MMD Networks Oy